Μπαλέτο: Η τέχνη χορού που αντέχει στον χρόνο και διδάσκει πειθαρχία!

RAD Ballet

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους του μπαλέτου, είναι η πειθαρχία. Χωρίς αυτή, είναι αδύνατον ένα παιδί να μπορέσει να συμμετέχει στο μάθημα ως μέλος της ομάδας που δημιουργείται μέσα στην τάξη. Το μπαλέτο διδάσκει πως με πειθαρχία, επιμονή και υπομονή, μπορεί κάποιος να επιτύχει τους στόχους του, όσο δύσκολοι και εάν είναι αυτοί. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των παιδιών που παρακολουθούν μαθήματα μπαλέτου, εμφανίζονται πολύ πιο ώριμα σε θέματα οργάνωσης και συνεργασίας, σε σχέση με άλλα παιδιά.

Τα ωραιότερα σώματα, τις ωραιότερες πλάτες, τα πιο καλλίγραμμα πόδια και μία από τις καλύτερες φυσικές καταστάσεις, έχουν οι χορεύτριες. Οι χορεύτριες ξεχωρίζουν επίσης για τον αέρα που διαθέτουν στο περπάτημά τους, την άνεση των κινήσεών τους και το ευθυτενές παράστημά τους.

Οτιδήποτε κλασικό αντέχει στο χρόνο και το μπαλέτο είναι ΚΛΑΣΙΚΗ ΤΕΧΝΗ!

Το σύστημα της Βασιλικής Ακαδημίας Χορού/Royal Academy of Dance προσφέρει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρόγραμμα εξετάσεων και αξιολογήσεων που έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν και να ανταμείβουν μαθητές όλων των ηλικιών και ικανοτήτων.

Οι τίτλοι σπουδών που χορηγούνται μετά από εξετάσεις είναι διεθνώς αναγνωρισμένοι.