Μέθοδος Zena Rommett – Floor Barre TM

Floor Barre

Zena Rommett
Zena Rommett
1920 – 2010

Η μέθοδος Floor Barre ™ δημιουργήθηκε το 1960 από τη Zena Rommett. Είναι μια τεχνική που βοηθά τον  χορευτή να βελτιώσει την ευθυγράμμιση του σώματός του και να απελευθερώσει την ένταση από όλο το σώμα.

Ενισχύει τους μύες και τις αρθρώσεις, αποκαθιστά και αποτρέπει τους τραυματισμούς και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας.

Το Floor Barre ™ γίνεται στο πάτωμα και προετοιμάζει το σώμα με απλό και όμορφο τρόπο για την όρθια στάση. Η τεχνική είναι απαλή αλλά πολύ αποτελεσματική. Συνδυάζει το μπαλέτο με τις ανατομικές αρχές ευθυγράμμισης. Χρησιμοποιώντας το πάτωμα, το Floor Barre ™ ενισχύει και διορθώνει σωστά την τοποθέτηση της λεκάνης, των γοφών και της πλάτης. Το μυαλό και το σώμα είναι συγκεντρωμένα και δεσμευμένα να συνεργαστούν αρμονικά. Μέσα από απλές και εντυπωσιακές κινήσεις ξαπλώνοντας στο πάτωμα και έχοντας μια προσεκτική και λεπτομερή καθοδήγηση τα αποτελέσματα στο σώμα σας θα είναι εντυπωσιακά.

Η διδασκαλία γίνεται αποκλειστικά από τη μοναδική πιστοποιημένη δασκάλα Floor Barre – Zena Rommett ™ στην Ελλάδα, Ιωάννα Καρπούζα.