Μαθήματα

Online – Διαδικτυακά

Τα online μαθήματα χορού για παιδιά και για ενήλικες είναι η καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τη φυσική σας κατάσταση χωρίς να χάσετε τη σειρά από την χορευτική σας εκπαίδευση λόγω των απρόβλεπτων καταστάσεων. Η σχολή χορού Les Danseurs συνεχίζει τα μαθήματα χορού μέσω διαδικτύου σε όλα τα είδη χορού.

Floor BarreZENA ROMMETT ™

Η μέθοδος Floor Barre ™ δημιουργήθηκε το 1960 από τη Zena Rommett. Είναι μια τεχνική που βοηθά τον χορευτή να βελτιώσει την ευθυγράμμιση του σώματός του και να απελευθερώσει την ένταση από όλο το σώμα.
Ενισχύει τους μύες και τις αρθρώσεις, αποκαθιστά και αποτρέπει τους τραυματισμούς και απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας.
Το Floor Barre ™ γίνεται στο πάτωμα και προετοιμάζει το σώμα με απλό και όμορφο τρόπο για την όρθια στάση. Η τεχνική είναι απαλή αλλά πολύ αποτελεσματική. Συνδυάζει το μπαλέτο με τις ανατομικές αρχές ευθυγράμμισης. Χρησιμοποιώντας το πάτωμα, το Floor Barre ™ ενισχύει και διορθώνει σωστά την τοποθέτηση της λεκάνης, των γοφών και της πλάτης. Το μυαλό και το σώμα είναι συγκεντρωμένα και δεσμευμένα να συνεργαστούν αρμονικά. Μέσα από απλές και εντυπωσιακές κινήσεις ξαπλώνοντας στο πάτωμα και έχοντας μια προσεκτική και λεπτομερή καθοδήγηση τα αποτελέσματα στο σώμα σας θα είναι εντυπωσιακά.
Η διδασκαλία γίνεται αποκλειστικά από τη μοναδική πιστοποιημένη δασκάλα Floor Barre – Zena Rommett ™ στην Ελλάδα, Ιωάννα Καρπούζα.

Barre AstiéΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, A.ASTIE

Η μέθοδος Barre Astié είναι ένα μέσο για να γνωρίσουμε το μυϊκό μας σύστημα, το σκελετό, τις αρθρώσεις και την κινητικότητα τους. Μας αποκαλύπτει την προσωπική μας ικανότητα κίνησης χρησιμοποιώντας κάμψεις, κλίσεις, στρέψεις, κυρτώσεις της πλάτης, μέσα από μια λειτουργική αντίληψη που μας επιτρέπει να σχηματίσουμε πιο σωστή εικόνα του εαυτού μας.
Η μέθοδος απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας. Το μάθημα είναι δομημένο πάνω σε φόρμες κλασικές και μοντέρνες και γίνεται κυρίως στο πάτωμα χρησιμοποιώντας την ενέργεια των χορευτών.

Η διδασκαλία γίνεται μόνο διαδικτυακά από έμπειρες πιστοποιημένες δασκάλες, την κ.Νίκη Τηγανιτάκη και την κ.Ιωάννα Μαυρογιώργη.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη γραμματεία της σχολής.

Η διδασκαλία προσαρμόζεται στην διαδικτυακή εκπαίδευση ώστε το μάθημα να είναι διασκεδαστικό, επικοινωνιακό, εποικοδομητικό με αυστηρά μέτρα ασφαλείας. Η σχέση του δασκάλου με τους μαθητές και των μαθητών μεταξύ τους κάνει το μάθημα ενδιαφέρον και μας υπενθυμίζει τη σημασία της επικοινωνίας. Τα μαθήματα γίνονται είτε ιδιαίτερα είτε σε groups ανάλογα την επιθυμία σας και την διαθεσιμότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Διαφύλαξη Προσωπικών Δεδομένων

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στους μαθητές/τριες της σχολής, στο προσωπικό και στους οικείους αυτών,  οποιαδήποτε αντιγραφή ή δημοσιοποίηση (προς τρίτους ή στο διαδίκτυο) μαθήματος και χορογραφίας ή οποιασδήποτε πνευματικής-καλλιτεχνικής προετοιμασίας της σχολής  χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της διεύθυνσης.

Σε διαφορετική περίπτωση η σχολή έχει την δυνατότητα να κινηθεί νομικά προκειμένου να διαφυλάξει τα προσωπικά δεδομένα των μαθητών/τριών που φοιτούν στη σχολή καθώς και τα πνευματικά δικαιώματα των καθηγητών της.